Speurtocht

Op zoek naar een originele speurtocht in Volendam, Hoorn, Enkhuizen of Medemblik?
Huur een scooter voor een fantastische speurtocht !

Ontdek Volendam, Hoorn, Enkhuizen en Medeblik op de scooter tijdens uw speurtocht!

Bij Scooter Events huurt u een scooter om tijdens uw speurtocht de mooiste plekjes van Noord Holland te ontdekken. Deze unieke provincie omvat de prachtige VOC steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, maar ook vele landelijke dorpen, zoals Volendam, Marken en Zuiderwoude, gelegen tussen de prachtige uitgestrekte oerhollandse weillanden. Tijdens uw speurtocht ontdekt u dit mooie stukje Holland op de scooter.

Scooter Events biedt u een ruime keus aan mogelijkheden voor uw speurtocht, waarbij uw eigen wensen een belangrijke rol spelen. Een kleine greep uit het aanbod teamuitjes van Scooter Events om uw scooterarrangement compleet te maken; een boottocht over het water, een bierproeverij, karaoke workshop, paling roken, GPS tocht, culinaire rondleiding, steptocht, schilderworkshop of een bezoek aan een museum...... Scooter Events is sterk in maatwerk voor uw speurtocht in Volendam, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Dat betekent dat we graag uw persoonlijke wensen vernemen bij de invulling van uw scooterarrangement!

scooterevents-5023 Kopiren

Wij hebben diverse scooterroutes voor uw speurtocht uitgezet om Hoorn, Volendam, Medemblik, Enkhuizen en alle landelijk gelegen dorpen daarom heen te verkennen. De routes zijn gemakkelijk te volgen en voeren u langs kleine dorpjes, oude molens, oude steden, boerderijen, diverse musea en terrasjes.

scooterevents-5049 Kopiren

Of u nu met z'n tweetjes, vrienden, collega's, uw sportteam of met familie bent, met onze scooters zult u een onvergetelijke speurtocht beleven in het mooie Noord Holland!

Ontdek Volendam, Hoorn, Enkhuizen en Medeblik op de scooter tijdens uw speurtocht!

Nieuwsbrief ontvangen?